✓ Geen minimum orderbedrag, ✓ gratis verzending vanaf € 50 in NL, ✓ Niet goed, geld terug, 14 dagen retourrecht .

Betaalmogelijkheden

Monique Hondebrink posted this on 16 okt. 2015

Betaalmogelijkheden

 

iDEAL

Bij iDeal kan je tijdens het bestelproces meteen de betaling afhandelen met jouw eigen Nederlandse bank. Het afrekenen gebeurd in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Als je telebankieren hebt, kan je ook gebruik maken van iDEAL. Voordeel is dat je betaling meteen verwerkt wordt en dat we de bestelling sneller kunnen verzenden

 

Vooruit betalen 

Je ontvangt van ons een mail met bevestiging van je bestlling. In deze mail vind je het ordernummer, factuurbedrag en ons bankrekeningnummer vermeld. Bij je eigen bank kun je met een overschrijvingsformulier of via internet bankieren het bedrag aan ons overmaken. Vermeld als kenmerk je ordernummer. Als wij de betaling binnen hebben krijg je van ons hiervan bericht.  

  Nederlands rekeningnummer                     Buitenland rekeningnummer
op naam van: Hobbyboutique Monique   Hobbyboutique Monique
rekeningnummer    IBAN NL80 RABO 0156 1629 89   IBAN NL80 RABO 0156 1629 89
Bank Rabobank   BIC  RABONL2U

 

PayPal

PayPal is één van de meest gebruikte manier om te betalen op het internet. Tevens is het ook veilige manier, want je besteling is zelfs volledig verzekerd. Je kunt via Paypal met het door jouw gekoppelde bankrekeningnummer of creditkaart nummer betalen. 

 

Achteraf betalen, achteraf betalen met digitale acceptgiro 

Eerst je producten ontvangen en daarna pas je bestelling betalen. Dit is mogelijk met Achteraf Betalen. Achteraf betalen is enkel mogelijk voor mensen woonachtig in Nederland. Zie voor achteraf betalen de algemene voorwaarden hiervoor.

Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V. Indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een factuur. Het versturen van de factuur en de inning van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Billink B.V. Op onze digitale factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.

Het minimum bedrag voor achteraf betalen is € 10,00. Het maximum bedrag is € 500,00.

Bij Achteraf Betalen wordt er naast de standaard NAW gegevens ook gevraagd naar de geboortedatum en het IBAN nummer. Achteraf Betalen heeft al deze gegevens nodig voor de verwerking.

 

Bancontact/Mister Cash

Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethodes kan je direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.
Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van deze betaalmethodes. Klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister cash

 

KBC/CBC

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt

 

Sofort Banking

 Dit is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Klanten uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Belgie kunnen checken of hun bank ook aangesloten is bij Direct E Banking. Als u bankiert via internet, kunt u direct gebruik maken van Direct E Banking, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.Direct E Banking wordt sinds kort Sofort Banking genoemd.

Aangesloten Belgische banken: AXA, DEXIA, BNP Paribas Fortis, ING, Centea en KBC

 

Giropay/EPS

Wilt u op een veilige wijze een bankoverschrijving doen? Dan is Giropay de ideale oplossing. Het enige wat u nodig heeft zijn uw rekeningnummer en bankcode. U volgt vervolgens de aanwijzingen op uw scherm en uw betaling is voltooid.

Giropay is een online betaalmethode voor de Duitse markt. Consumenten kunnen ,via hun eigen online bankapplicatie, een betaling verrichten. Er zijn veel banken (commerciële banken, Landesbanken en Sparkassen) bij Giropay aangesloten

 

Mastercard, Maestro en VISA  Gebruik de volgende kaarten om online bij ons te betalen: Mastercard, Maestro en VISA. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw kaart gegevens. Alle transacties verlopen via een SSL beveiligde server. Dit betekent dat alle gegevens versleuteld worden voor uw en onze veiligheid. Kaart gegevens worden versleuteld en beveiligd verstuurd en zeker niet opgeslagen.

 

Categories: Betaal methoden

Rating 9.1 van 10, gebaseerd op 3148 klanten reviews