✓ Geen minimum orderbedrag, ✓ gratis verzending vanaf € 50 in NL, ✓ Niet goed, geld terug, 14 dagen retourrecht .

Poppenhuizen kopen?

Wij bieden u een ruime keuze aan poppenhuizen en bijgebouwen voor úren hobbyplezier. Alle poppenhuizen zijn gemaakt van hout, in de meeste gevallen MDF. Het geheel wordt als compleet bouwpakket geleverd. Aan de hand van een uitgebreide stap voor stap tekening zijn de modellen eenvoudig in elkaar te zetten. Er is dan ook geen uitgebreide ervaring nodig om het tot een mooi resultaat te brengen. Een aantal van deze huizen is reeds afgewerkt aan de buitenkant. Tevens leveren we diverse blankhouten modellen. Deze zijn dan helemaal naar eigen smaak aan te kleden. Bij een aantal poppenhuizen is een bijpassende bassement te krijgen. Het aantal kamers in het huis bepaald welke ruimtes je kunt inrichten. Besluit u een houten poppenhuis te kopen? Dan weet u zeker dat u jarenlang hobbyplezier zal hebben! Heeft u nog vragen betreft één van de huizen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Bekijk ons ruime aanbod:

Een uitgebreide collectie houten poppenhuizen

Bij Hobbyboutique Monique kunt u kiezen uit een Modern, Edwardiaans, Georgiaans of Victoriaans poppenhuis van hout. De poppenhuizen hierboven hebben allemaal een schaal van 1:12. Dit is in de miniatuurwereld de meest gebruikte schaal. In de meeste gevallen wordt voor het houten poppenhuis MDF gebruikt. Bij MDF worden de zeer fijngemalen houtvezels gemengd met kunstharslijmen en in droge toestand geperst.

Gemakkelijk in elkaar te zetten

De huizen worden als compleet bouwpakket geleverd in een plat pakket. De huizen zijn simpel en snel in elkaar te zetten. Hiervoor is geen uitgebreide ervaring nodig. De meegeleverde tekening bevat een uitgebreid stappenplan van hoe het huis in elkaar te zetten. De deuren, ramen en trappen worden meestal meegeleverd, zodat het een compleet pakket wordt.

Geschilderd of onbeschilderd poppenhuis kopen?

Enkele van de huizen zijn zowel onbeschilderd als in een geschilderde kleur beschikbaar. Het voordeel van een blankhouten poppenhuis is dat deze nog helemaal naar eigen smaak en kleur afgewerkt kan worden. Vaak is het handig om het huis al eerst in de grondverf te zetten en daarna pas in elkaar. Aan de compleet afgewerkte modellen hoeft uiteraard minder te gebeuren. Deze zijn dan al helemaal voorgeschilderd. Het huis hoeft dan enkel nog maar in elkaar gezet te worden.

Tevens is er voor een aantal modellen een losse bassement of bijgebouw verkrijgbaar. Dit bassement is vaak de kelder van het huis. Denk goed na hoeveel en welke kamers je wilt in een poppenhuis. Dit samen met de beschikbare ruimte maakt de keuze voor een huis een stuk makkelijker. Als het poppenhuis in elkaar zit kan begonnen worden de vloeren, de muren, de miniaturen, meubels, de verlichting en de ruime keus aan accessoires die het geheel afmaken.

Voor advies of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan met deskundig advies al uw vragen proberen te beantwoorden. Aangezien wij de meeste poppenhuizen zelf moeten bestellen, bedraagt de levertijd in de meeste gevallen ruim een week.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Categorie
Prijs
 1.  
  0
  1295
Soort miniatuur
 1. Trap
 2. Deuren
 3. Vloeren
 4. Dieren
 5. Doe het zelf
 6. Poppenhuis
 7. Poppenhuis meubels
 8. Ramen
 9. Ruiten
 10. Servies
 11. Accessoires
 12. Afwerklatten
Aantal kamers
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8
 8. 9
 9. 10
Geschilderd
 1. Ja
 2. Nee
Merk
 1. Streets Ahead
 2. Rayher
 3. Babette Miniatures
 4. Dolls House Emporium
Materiaal
 1. MDF
 2. Merino
 3. Metaal
 4. Blankhout
 5. Bouwtekening
 6. Plexiglas
 7. Geschilderd hout
 8. Porcelein
 9. Resin
 10. Hout
 11. Kunststof
Schaal
 1. 1:12
 2. 1:24
Categorie
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Rating 9 van 10, gebaseerd op 3119 klanten reviews