✓ Geen minimum orderbedrag, ✓ gratis verzending vanaf € 50 in NL, ✓ Niet goed, geld terug, 14 dagen retourrecht .

Corona update

Monique Hondebrink posted this on 20 mrt. 2020

Beste klant,

 

Op dit moment loopt er een zwarte draad door ons leven, de draad genaamd COVID-19 (coronavirus). Deze draad probeert grip te krijgen op onze samenleving.

Wij blijven deze situatie nauwlettend volgen en willen je graag persoonlijk informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om jouw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

Hiervoor moeten we ernstige maatregelen treffen. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor ons!

 

Bij Hobbyboutique Monique streven we er altijd naar om je de best mogelijke winkelervaring te bieden, zowel in onze winkel als op onze website https://www.hbmonique.nl/.

Onze winkel is vooralsnog gewoon van maandag t/m zaterdag geopend. We merken dat er veel vraag is naar garens en poppenhuis spullen om de dagen thuis door te kunnen komen.

Zolang de bezorging nog doorgaat blijft onze webshop open en zullen dan ook de pakketten blijven versturen. U heeft dat in ieder geval iets te doen tijdens de lange dagen thuis.

 

Extra hygiënemaatregelen in onze winkel

 

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, wij hebben onze medewerkers daarom goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen. Dit betekent dat al onze medewerkers:

  • minimaal 1,5 meter afstand houden, ook graag bij vragen en advies
  • geen handen schudden;
  • hoesten en/of niezen in de binnenkant van elleboog;
  • thuisblijven bij verkoudheidsklachten;
  • regelmatig handen wassen;
  • kassa, balie en pinautomaat extra schoonmaken;
  • Voor u en onze veiligheid maximaal 6 klanten in de winkel.

In lijn met het advies van het RIVM willen wij hand-op-hand contact bij het betalen van producten aan de kassa tot een minimum beperken. Daarom vragen wij je om zoveel mogelijk af te rekenen met:

  • een pinpas;
  • jouw smartphone.

Als je niet kunt of wilt pinnen, vragen we je om het geld in het bakje bij de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.


Afhalen/bezorging vanuit onze winkel


Onze medewerkers in onze winkel staan klaar om je helpen. Ook is het mogelijk om op afspraak je bestelling af te halen of te laten bezorgen.

 
Blijf je liever thuis?


Als je liever online producten wilt bestellen, dan kun je uiteraard op elk moment terecht op onze website https://www.hbmonique.nl/. Alhoewel wij er alles aan doen om dit te voorkomen, kan door drukte bij onze pakketbezorgers je bestelling (iets) vertraagd geleverd worden.

Niet al onze producten staan in onze webshop.Uiteraard kunnen we ook de producten versturen die niet in onze webshop staan, maar wel in ons assortiment zitten.

Bezorgen binnen Enschede is in overleg altijd mogelijk.

  

We rekenen op je begrip


Het is door deze extra maatregelen mogelijk dat je wat langer moet wachten bij onze kassa en/of onze (klanten)serviceafdeling voor vragen op mails.

Uiteraard proberen wij je altijd zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.

Tot nu toe hebben onze leveranciers aangegeven nog gewoon te kunnen leveren

 

We hopen en vertrouwen op jouw begrip en medewerking voor deze ongekende situatie.

We willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. Ik ben ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen samen zullen overwinnen. We wensen iedereen een  creatieve, gezonde periode toeVriendelijke groet,

Monique Hondebrink

Hobbyboutique Monique

Corona update

Categories: Veel gestelde vragen

Rating 8.9 van 10, gebaseerd op 1736 klanten reviews

Contact opnemen